.

dimecres, 29 de setembre del 2010

Arga Sentís cap de llista d’ICV a les municipals de 2011 vol recuperar la representació a l’Ajuntament de Tarragona

La filòloga Arga Sentís ha estat l’única candidata que s’ha presentat a les primàries d’ICV per encapçalar la llista d’aquesta formació a les properes eleccions municipals. Per tant el proper 3 d’octubre els militants d’aquesta formació no hauran de triar sinó en aquest cas, confirmar a Arga Sentís com a cap de llista d’Iniciativa per Catalunya Verds a les eleccions municipals de 2011.

Sentís ha manifestat a TT que per damunt de tot per recuperar la representació municipal s’ha de fer una feina d’equip: “Tot i les dificultats innegables que comporta fer política des de fora de l'ajuntament, a Tarragona tenim un equip de gent amb ganes de treballar. Compartim l'objectiu de treballar per una ciutat inclusiva, ecològica i solidària. Em sembla que tots tenim molt clar que es tracta d'una feina d'equip i a més ens agrada treballar així, escoltant, incorporant persones i propostes”.

La que serà candidata d’ICV creu que hi ha molts ciutadans que actualment no se senten representats a l’Ajuntament de Tarragona: “Estic convençuda que hi ha molts ciutadans que comparteixen el nostre projecte de ciutat, gent que en altres ocasions ens ha donat confiança, gent que ha confiat en altres opcions polítiques però que ara no se sent representada o que veu que el canvi polític no en el govern municipal de Tarragona no dóna resposta a les seves expectatives, i també gent que no se sent representada per la classe política en general però que és molt activa i compromesa (jo mai no diria que passen!) i amb els quals jo sento que compartim moltes coses”.

Finalment ha afegit que a Tarragona li manca un projecte de Ciutat: “A Tarragona hi ha molts ciutadans que pateixen les conseqüències de la crisi producte d'un model econòmic basat en
l'especulació. I encara que el problema sigui global, també hi ha respostes locals per a la crisi, amb polítiques socials per a les persones, evidentment, però també apostant clarament per aquells actius que ens permeten diversificar el nostre model econòmic (la cultura i el medi ambient com a motor de desenvolupament econòmic, la presència de la universitat com a oportunitat per projectes d'innovació i recerca...) I entre els problemes més importants de la ciutat, evidentment, la mobilitat. La manca d'equipaments, la manca d'una política cultural que sàpiga aprofitar la indubtable riquesa creativa que hi ha a Tarragona... I la manca d'un projecte de ciutat. L'ajuntament fa actuacions parcials en aquest camp o en aquell altre, però no es veu per enlloc el model de conjunt. És com si no sabessin quina ciutat volen. Cal integrar els elements urbanístics, socials, educatius, culturals, etc en un projecte coherent. Una ciutat a la mida de les persones, on sigui fàcil viure i agradable conviure”.

Font: TOT TARRAGONA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada