.

diumenge, 26 de setembre del 2010

ICV aposta pel municipalisme amb la incorporació de Llorenç Artigas (EPM) com a número 10 de la llista d'ICV-EUiA a les catalanes

El candidat ecosocialista, Joan Herrera, ha presentat el candidat d'Entesa pel Progrés Municipal que anirà a la llista d'ICV-EUiA a les pròximes eleccions catalanes per Barcelona.


El candidat d'ICV a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya, Joan Herrera, ha presentat avui el candidat de l'Entesa pel Progrés Municipal (EPM), Llorenç Artigas, a la llista electoral d'ICV-EUiA. Artigas, que ha estat presentat per Herrera com "una persona compromesa amb el municipalisme", és alcalde de Vilassar de Dalt, i anirà en el número 10 de la llista per Barcelona. Per a Herrera, "l'enfortiment del municipalisme" és clau per a la pròxima legislatura perquè "des del municipalisme hem de fer país i fer front als reptes de la crisi econòmica".

Herrera, que ha assegurat que aquest desè lloc assegura que Artigas surti elegit diputat, s'ha felicitat per la incorporació de l'alcalde de Vilassar de Dalt a la llista d'ICV-EUiA i ha destacat d'ell que "coneix molt bé el municipalisme i també el debat econòmic", ja que Artigas ha estat auditor legal de comptes i assessor fiscal.

"La presència de Llorenç Artigas aportarà al Parlament de Catalunya una nova visió de la situació municipal i un ampli coneixement sobre economia", ha destacat Herrera en roda de premsa a la seu nacional d'ICV, que ha desitjat que en la pròxima legislatura "al Parlament es parli més dels problemes i de la importància dels municipis".
Així mateix, Llorenç Artigas, alcalde de Vilassar de Dalt des del 1995, s'ha mostrat satisfet per anar en les llistes d'ICV-EUiA, projecte que ha assegurat agafa amb "il.lusió" i ha desitjat que la seva experiència en l'àmbit municipal sigui de profit al Parlament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada