.

dilluns, 1 de novembre del 2010

ICV avala els contractes formatius per a joves 'ni-ni' però demana no estigmatitzar el col·lectiu

La portaveu d'ICV, Laia Ortiz, ha assegurat que els ecosocialistes veuen bé la proposta de la Generalitat d'oferir contractes formatius als joves 'ni-ni', però ha aclarit que l'objectiu d'aquesta ajuda ha de ser que els joves que treballin en empreses puguin formar-se en elles.

La Generalitat oferirà contractes formatius a 5.000 joves 'ni-ni' mitjançant un pla pilot destinat a menors de 25 anys que no es formen ni treballen amb un cost de 20 milions d'euros.

Ortiz ha recordat que ICV no està d'acord en "donar subsidis a canvi de res" a aquests joves, com diu que proposa el PSC, ni permetre que aquest col·lectiu treballi sense cobrar, com preveu CiU, i assenyala que "l'esclavitud va ser abolida fa molt anys".

Tot i això, la portaveu ecosocialista ha assenyalat que el concepte 'ni-ni' només serveix per estigmatitzar aquest col·lectiu, i ha defensat que molts d'ells no estudien ni treballen perquè van deixar els estudis prematurament per col·laborar en l'economia familiar, i que ha estat la crisi la que els va deixar sense feina.

Font: EUROPA PRESS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada